Oscar envía por e:mail diariamente a un grupo de amigos dibujos realizados con notable creatividad y destreza. Habitualmente agrega a esa imagen, un muy breve comentario y música que se escucha “clickeando” sobre el enlace destacado en el nombre del tema.
Every day, Oscar e-mails some of his friends and sends over drawings done with remarkable creativity and dexterity. Usually, he adds to those images a brief comment and music that you may listen to by clicking on the tune’s name.
Pandave is right, lot of things in the picture. Who´s the fat guy reading Fierro´s magazine? Welcome back Pandave to "el barrio" and don´t let anything bringing you down... you are a powerful athlete in all senses.
Gustavo, usté es un grande y pa´ colmo rosarigasino.
9 comentarios:
suddenly the day is brighter! and if i find something bringing me down, i'll yell - elderberry!
the picture is awesome - i'm finding new things all the time
Screaming "Raspberry"! also works...Big kisses.
Dibujo espectacular.
Yendo al problema humano subyacente, convendría beber para no olvidar que este pobre hombre bebe para olvidar que bebe.
Pandave is right, lot of things in the picture. Who´s the fat guy reading Fierro´s magazine?
Welcome back Pandave to "el barrio" and don´t let anything bringing you down... you are a powerful athlete in all senses.
Gustavo, usté es un grande y pa´ colmo rosarigasino.
Gran dibujo Oscar Troesma Grillo.
CURDA SANTAFECINA
en
Santa La Fe
(no es fe, es
mate cocido)
el asado de hombres
las riñoñeras de
señoritas
endulzadas
Satán, siempre él, maravilloso ser que aparenta
ser
una ancianita
que
teje y teje
pero teje pecados ¡y por grandes cantidades, la muy perra!
pecar
tejer
bordar
mirarse y encontrarse
caminando
por Avenida Santa Fe
su
santidad caducó
hace
rato
This afternoon I will travel to Ealing to eat arse with one of the greatest artists on the planet.
I'm excited!
No, Cruickshank! The Arse Pizza is only on sale in San Telmo, Buenos Aires, The Gay Capital of the World.
Besides, I always surgically remove a chicken's arse before roasting.
Me han encantado los esqueletitos y el Pinocho
Publicar un comentario